Køb VERS FOR VÆGTERE her

tirsdag den 20. maj 2014

Kongen og Korset

I april var jeg sammen med Joachim Hejslet Jørgensen, Dina Christiansen og Andreas Bevan for at skrive nye lovsange til "Kongen og Korset" - temaet for årets SommerOase! Det kom der tre nye lovsange ud af! Den ene har jeg delt før - "Jesus jeg har brug for dig" - de 2 andre er sprit-nye: 


"Kongen og korset" fortæller om spændet mellem Guds storhed og nærhed, mellem hans kongemagt og tjenerskikkelse. Man kan næsten fornemme Fillipperbrevshymnen i baggrunden (Fill. 2,5-11). Sangen er skrevet af Andreas Bevan og Dina Christiansen.

"Ud af mørket" er en lovsang til påskemorgen, som beskriver det at være sammen med Kongen i opstandelseshaven. Vi er døde og opståede med Jesus og vi kan fejre at mørket hverken greb Jesus (Joh. 1,5) - eller os! Sangen er skrevet af Dina Christiansen, Joachim Hejslet Jørgensen og mig.


God fornøjelse!

/ Arvid

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Tobias. Det virker fint her hos mig... Hvis det stadig bøvler, så send mig en mail (arvid@valgmenighed.dk) så sender jeg en vedhæftning retur! kh Arvid

   Slet
  2. Ja, nu virker det også her. Hm. Beklager og tak for svar.

   Slet
 2. Hej, jeg kan ikke få dropbox linket til at virke, den kan ikke finde filen, kan du hjælpe mig?��
  Vh Jette

  SvarSlet
 3. Hej! :) .. jeg har samme problem med linket som ovenstående. Er der mulighed for at få sendt akkorderne til "Ud af mørket" direkte til en mail?
  Mvh Amalie

  SvarSlet
 4. Hej! Beklager at linket ikke længere virker! I kan downloade tekster og akkorder til mine sange fra de 2 seneste albums i kollonnen til højre. kh Arvid

  SvarSlet