Køb VERS FOR VÆGTERE her

mandag den 11. november 2013

Fra dagligstue til dansefest

Sikke en weekend! Mit program var intenst og fuld af gode og meget forskellige oplevelser...

Kantoriet - mere end et godt kursus
Har nydt at være sammen med passionerede og dygtige lovsangsledere fra hele landet på Kantoriets 2. samling. Højdepunktet for mig var da Søren og jeg inviterede alle lovsangerne hjem i vores oikos (=kristent bofællesskab). God mad, rødvin og en velsignet tid med spontan lovsang, forbøn osv. Jeg tror vi alle sammen mærkede at Kantoriet er mere end et godt kursus - det er relation og følgeskab!

Dansefest!
Lørdag aften var Kantoriet og Kaliber, så vært for en stor lovsangsfest i Aarhus Valgmenighed. Jeg har jo længe været optaget af dagligstuens nære og intime stemning, men denne gang havde jeg lyst til at lave noget helt andet... Det blev en kæmpe dansefest med masser synth-pop, bass-boost og lækkert lysshow! 
Jeg placerede i øvrigt mig selv i en noget uvant position - uden en guitar at gemme mig bag og med en trådløs mic i hånden. Det var sjovt, men også på kanten af min comfort zone :)

Foto: Jesper Rais
Tak til jer 300 lovsangere, der gjorde aftenen speciel! 
Se flere af Jesper Rais lækre billeder herunder - de taler vist for sig selv :)

Release af ny sang
Søndag formiddag "releasede" jeg en ny lovsang ved menighedens 10.30-gudstjeneste - "Jesus, jeg har brug for dig" - det er den sang jeg har blogget om de sidste par uger, mens jeg har arbejdet på den (work-in-progress). Jeg fornemmede at den blev taget imod og jeg glæder mig til at give den videre! (jeg opretter snart et blog-post med den helt færdige udgave, samt txt/akkord-sheet!)

Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais

/ Arvid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar