Køb VERS FOR VÆGTERE her

tirsdag den 1. oktober 2013

Turne til foråret!

Nye Salmer Fra Dagligstuen – turne til foråret!

I juni udgav jeg lovsangsalbummet ”Nye Salmer Fra Dagligstuen”. Nu kan dagligstue-lovsangens nærvær og fællesskab komme på besøg hos jer, når bandet og jeg drager på turne til foråret! 
 
 

At tage lovsangen med hjem 
Længe har jeg været optaget af lovsangen ved gudstjenesten om søndagen. Men jeg mærker i mig selv – og hos mange andre – en længsel efter at tage lovsangen med hjem. Ind i hverdagen, i dagligstuen, tæt på livet og ind i fællesskab med mennesker som kender mig. 
Salmer og lovsang skal kunne synges i dagligstuen. Her er sangen måske ikke perfekt eller poleret, den er som den er. 

Nærvær og intimitet 
Albummet, som netop er blevet trykt i 2. oplag, er blevet taget fantastisk godt imod af både lyttere og anmeldere og har allerede solgt ca. 1500 cd’er og downloads. Anmelderne har bl.a. skrevet:

”Nærværet og intimiteten i ”Nye Salmer fra Dagligstuen” er helt unik” (5 ud af 5 stjerner på Glow.dk)

Det [albummet] giver mig en følelse af at være en del af tilbedelsen og en del af Guds store, ærlige, omfavnende og oprigtige fællesskab" (Udfordringen, 20/6) 

Turne til foråret 
Jeg ville jo helst inviterer alle med hjem i min dagligstue, men det går jo nok ikke. I stedet kan dagligstue-lovsangen komme til jer når bandet og jeg tager på turne til foråret! 
Vi tager har på forhånd reserveret hele uge 13, dvs. den 24.-30. marts 2014.
På turneen medvirker musikerne Jesper Smalbro (bas), Dina Christiansen (vok.), Andreas Bevan (gui.), Jens Hedegaard (trom.) og Simon Krüger (klav.)
Det er også muligt ved samme lejlighed at booke mig til et lovsangsseminar.
For mere information og booking kontakt mig på arvid@valgmenighed.dk / 28184228


Hent pressemeddelelse i pdf her 
/ Arvid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar