Køb VERS FOR VÆGTERE her

torsdag den 10. januar 2013

Tegningen

Fik lige lyst til at dele den her musikvideo til sangen "Tegningen" fra min første plade, "Hører du min sang?". Den er jo ikke ny, men den holder og den fortæller en god historie!

Inspirationen til sangen kom fra et mentalt billede jeg fik for et par år siden og som ind i mellem dukker op igen... Det er billedet af Guds Ånd, som tegner Jesu ansigt for mig. Guds Ånd er som tegneren i video'en, der skitserer ansigtet for mig. I starten synes det utydeligt eller vagt, men efterhånden får billedet liv, karakter og dybde.

Jesus er altid den samme, men jeg ser kun lidt ad gangen. Når jeg bevæger mig, og ser Jesus fra en ny vinkel, lægger jeg mærke til nye detaljer og træk ved hans ansigt. Og jeg bliver aldrig færdig med at se på Ham. I glimt får jeg lov til at se ham som han er. Een dag skal jeg se ham fuldt ud.

Tegneren i video'en er kunstneren Arnt Uhre. Jeg kontaktede ham og fortalte ham om mit mentale billede og spillede min sang for ham. Han ku' lide det. Et par uger senere lavede han disse kultegninger af Jesus i sit atelier på Aarhus havn, mens forbløffede og dybt berørte kamerafolk kiggede ham over skulderen. Det var en ære at arbejde sammen med Arnt - han er een af vor tids profeter, som bruger streger og maling på lærreder i stedet for ord. 1 En skitse tegnes op / Et ansigt toner frem
Linjerne er sløred’ / Men jeg genkender dem

2 De ligner mer’ og mer’ / Min første kærlighed
Ham, hvis navn jeg bærer / Tegneren bli’r ved

3 Linjerne får kant / Og ansigtet får liv
Uendelig’ detaljer / Dybde, perspektiv

Jeg bli’r aldrig, aldrig færdig med at se på dig...

4 Du ønsker al min tid / udelt opmærksomhed
Du vil jo bare fortælle / At du er kærlighed

5 Du er mit forbilled’ / Jeg længes efter dig
Du stråler mer’ end solen / Dit lys forundrer mig

Jeg bliver aldrig, aldrig færdig med at se på dig...

6 Gid alle kunne se /Som jeg ser dig nu
Og tilbe’ dig, som altid / Bli’r smukkere endnu

7 Jeg selv skal også bli’ / Mer og mer som dig
En spejling af din ære / Så du kan ses på mig

/ Arvid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar