Køb VERS FOR VÆGTERE her

søndag den 9. december 2012

Rejseblog fra USA 3

I dag har vi haft de sidste sessions på Aarons lovsangsskole. Efter at de andre deltagere tog hjem, har jeg hængt ud med Aaron og hans familie. Aaron tog mig med ud at surfe - virkelig fedt!

Aaron startede ugen med at sige "I don't care about your worshipleading - you are a man of God. In heaven you'll not be a worshipleader, you'll be a worshipper". Så den her uge har (næsten) udelukkende handlet om karakter, om discipelskab, om at kende Skriften og genkende Guds stemme.

Aaron har ikke ledt os i lovsang - faktisk har vi ikke sunget en eneste lovsang hele ugen! Han har vist os at lovsang ikke først og fremmest handler om at lede sange, men om at om at lede mennesker.

Det vigtigste jeg kan imitere hos Aaron er hans fortrolighed med Guds ord og den visdom der springer derfra. Han har en fantastisk lærer-gave.

Her er et par ting fra ugens løb, som jeg tænker over...

"Jesus didn't change the world because he fed 5000 people, but because he walked with 12 disciple"

Jeg tror ikke kun dette gælder for Jesus, men også for en lovsangsleder som mig, der leder masser af mennesker i lovsang. Gud har kaldet mig til at "bære frugt" og jeg tror ikke den største frugt kommer ud af det jeg gør på en scene, men ud af relationer. 
Jeg leder lovsangsledere og har startet en lovsangsskole for at give det videre, som Gud har betroet mig, og jeg tror det kommer til at bære stor frugt. 

"Obedience first, then sacrifice"

I 1. Sam. 15 fortælles historien om kong Saul, der får besked om at være lydig mod Gud, ved at gå i krig med Amalekitterne og udslette dem fuldstændig. Saul gør hvad Gud har sagt - næsten. På trods af instruktionen, tager han de bedste af amalekitternes dyr for at ofre dem til Gud. Det skulle han ikke have gjort! Profeten Samuel siger til Saul: "Vil Herren hellere have brændofre og slagtofre end lydighed mod Herren? Nej, at adlyde er bedre end offer, at lytte er bedre end vædderes fedt." Sauls intention var muligvis god (Han ville ofre til Gud), men Gud bliver så vred over Sauls ulydighed at han forkaster Saul som konge!

Lovsang er mit "offer" til Gud. Men hvis jeg ikke adlyder Ham er min lovsang ikke i orden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar