Køb VERS FOR VÆGTERE her

søndag den 28. oktober 2012

Fra hjerteslag til hjerteslag

Jeg vil i løbet af de kommende måneder fortælle om tankerne bag de lovsange, som er på tracklisten på min kommende lovsangsplade. Denne gang vil jeg fortælle om "Fra hjerteslag til hjerteslag", som vi arbejder med i øveren for tiden.Versene handler om at tage imod livet fra Gud fra hjerteslag til hjerteslag, fra den ene vejrtrækning til den næste. Jeg vil gerne udtrykke afhængigheden af Gud så sanseligt som muligt. Når jeg synger versene, bruger jeg pauserne ml. fraserne til at fokuserer på min vejrtrækning... Jeg forestiller mig at jeg "indånder" livet fra Gud.


(Note: Mange lovsange er fuld af vidtløftige og abstrakte begreber. Kunne godt ønske mig lovsangs-tekster med mere kød(?) på, flere sanseudtryk, flere hverdags-konkrete udtryk...)

Sangens anden del handler om Guds skaberkraft - han skabte verden ved sit ord (Sl. 33,6-9) og den samme livsånde som han blæste i mennesket ved skabelsen (1. Mos 2,7), beder vi ham om at blæse i os. I sangens tredje del proklameres vores afhængighed af Gud: "Vi har brug for dig"


Vi arbejder for tiden med et lidt Bon Iver-inspireret arrangement med et myldrende liv af lyse toner, nærmest sådan lidt cluster-klang agtigt + lår- og håndklap-æstetik...


Fra hjerteslag til hjerteslag
Giv os liv
Fra åndedræt til åndedræt
Giv os liv

Hvisk dit ord til os...
Giv os liv
Blæs din ånd i os...
Giv os liv

Vi har brug for dig...

4 kommentarer:

 1. Hvor køber man noderne til "Fra hjerteslag til hjerteslag"?

  SvarSlet
 2. Hej
  Der findes desværre ingen noder til sangene. Du kan downloade tekst med akkorder på denne side.
  - Arvid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ærgerligt, men tak.
   Vh Anette Holm

   Slet
 3. Hvorfor kan jeg ikke få fat i akkorderne længere? Øv

  SvarSlet