Køb VERS FOR VÆGTERE her

fredag den 3. januar 2014

2013

Jeg vil gerne bruge dette blog-indlæg til at se tilbage på 2013 og fremhæve det vigtigste i mit liv og i min lovsang. Jeg linker undervejs til en del blog-indlæg fra årets løb.

2013 startede med et fornyet fokus på bibellæsning og på at integrere Bibelen med min lovsangsledelse. Jeg har oplevet en større sammenhæng mellem Guds ord til mig og mine ord til Gud. Hans ord inspirerer og former mine. Jeg tror det giver min lovsangsledelse og min sangskrivning en form for åndelig autoritet. Jeg er ikke blevet verdensmester i at læse i Bibelen eller holde daglig andagt, men jeg øver mig og jeg har venner der holder mig ansvarlig på netop dette.

Selv om jeg har været meget optaget af billedet med marathon-løberens træning og udholdenhed, må jeg alligevel erkende at jeg i foråret blev træt og Gud stoppede mig (Sl. 46,11). I 2013 har jeg for første gang mærket grænsen for min kapacitet. Det var hårdt, men også sundt! Gud er gud - selv uden min hjælp!

I juni udgav jeg mit andet lovsangsalbum "Nye Salmer Fra Dagligstuen". Jeg er meget taknemmelig for hele processen med pladen: Øverne med bandet, live-inspilningerne i studiet, releasen i Aarhus Valgmenighed og turneen rundt i landet. Albummet er blevet taget godt imod og har indtil videre fundet vej til over 1500 dagligstuer. I foråret 2014 har jeg planlagt endnu en turne - glæder mig!


I september startede jeg en ny udgave af lovsangsskolen Kantoriet: Et helt års forløb, 4 weekendsamlinger og online-huddles hver 14. dag. Det har vist sig at være en rigtig god ide! Kantoriet har denne gang deltagelse af 16 lovsangsledere fra hele landet, som jeg discipler og træner. i 2014 glæder jeg mig til at Kantoriet får besøg af bl.a. Aaron Keyes og Thomas Wilhelmsen (fra norske Impuls). Der starter et nyt hold på Kantoriet til september!


I dette efterår har Elise og jeg startet et oikos-fællesskab sammen med vores overboer, Søren og Katelyn. Her deler vi livet sammen med dem, der praktisk talt er tættest på os. Vi spiser sammen hver uge og vi forsøger at leve missionalt, i kærlighed til det lokalområde vi bor i. Søren er lovsangsleder i menigheden og med på mit Kantoriet-team, så tjeneste og familieliv glider sammen på en rigtig god måde.

I 2013 har jeg fået lov til at være med i noget Gud gør - og det er jeg meget taknemmelig for. Og så glæder jeg mig til 2014 og til fortsat at dele min læring og erfaring her på bloggen! Godt nytår!

/ Arvid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar