Køb VERS FOR VÆGTERE her

lørdag den 5. oktober 2013

Kantoriet - huddles

Kantoriet startede op for ca. en måned siden med en fantastisk weekendsamling, hvor der fokus på den enkeltes disicpelskab og karakter - se tidligere blog indlæg om samlingen her.

Huddle
Sideløbende er deltagerne med i en huddle. Ordet "huddle" kommer fra bl.a. amerikansk fodbold eller håndbold, hvor holdet samles i en rundkreds til timeout og quarterbacken/træneren evaluerer, coacher og lægger ny strategi.

På lidt samme måde mødes jeg med  Kantoriet-deltagerne i huddles hver 14. dag. Vi mødes online (Google hangout).

Her sætter vi fokus på den enkelte deltagers liv (karakter) og tjeneste (kompetence). Huddle er ikke en masse undervisning, men jeg stiller dybest 2 spørgsmål: Hvad siger Gud? Og hvad gør jeg ved det?

Pointen er at huddle facilitere en fælles vandring. Vi tager nye skridt sammen og forsøger at følge efter Jesu eksempel.

Man kan sige at Kantoriet er både input (samlingerne) og proces (i huddles).

Trekanten
I dette efterår gennemgår vi discipeltrekanten, som beskriver det kristne livs 3 relationer: OP - relationen til Gud, IND - relationen til det kristne fællesskab, og UD - relationen til verden.


Trekanten stiller 2 spørgsmål til hver af de 3 relationer og giver et bud på nogle enkelte "redskaber" eller "svar". For enhver discipel - lovsangsleder på Kantoriet, eller ej - er de her relationer helt fundamentale og vi bliver aldrig rigtig færdig med at stille hinanden de vigtige spørgsmål.

Som lovsangsleder er jeg særligt fokuseret på OP-relationen. Jeg har brug for at kende Gud, hans ånd og hans ord. Derfor er jeg i fællesskab med andre disciple som stiller mig spørgsmålene "Hvem beder du til?" og "Hvordan læser du i Bibelen?", og som hjælper mig til at handle på det.

/ Arvid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar