Køb VERS FOR VÆGTERE her

torsdag den 11. juli 2013

Lovsang på norsk

Håber du nyder sommeren! Jeg er netop vendt hjem fra Stavanger i Norge, hvor jeg holdt ferie med min familie og nogle gode venner. Jeg elsker bare fjeldet og turen op til "Preikestolen" var et af højdepunkterne (billedet)

Jeg konnektede også en smule med IMI-kirken i Stavanger. Dels fordi vi havde lånt et dejligt hus af præsten fra IMI-kirken, Egil Elling Ellingsen. Og så mødtes jeg også med to af IMI-kirkens lovsangsledere - Thomas Wilhelmsen og Øistein Øvergaard. Sammen leder de et fantastisk kreativt og udrustende center for lovsang i Norge.

Thomas Wilhelmsen leder lovsangsbevægelsen IMPULS, som gennem de sidste 10 år har fornyet lovsangen i Norge, gennem bl.a. cd-udgivelser og events rundt i landet. Thomas er en dygtig lovsangsleder og sangskriver, bl.a. "Så dyb en kærlighed". Thomas leder også en lovsangsskole i tilknytning til IMI-kirkens bibelskole, ACTA.

Øistein Øvergaard er lovsangspastor i IMI-kirken, som netop har udgivet et albummet "Troens Øyne" med sange fra menigheden. Her er en video fra live-optagelserne - "Du regjerer" (læg mærke til deres lækre setup med strygergruppe og klassisk percussionist - mega tjekket!)


Du regjerer - Live fra IMI Kirken from IMI Kirken on Vimeo.

Øistein er også daglig leder for netværks- og ressourcestedet, LOVSANG.NO. Et virkeligt fantastisk websted med inspiration til lovsangsledere, musikere, teknikere, dansegrupper osv... Her er masser af video-materialer, blogs, erfaringsdeling osv. Tjek det ud!Thomas og Øisteins arbejde med fornyelse af lovsangen og udrustning af ledere i Norge, synes parallelt med mit arbejde i Danmark. Dejligt at møde dem og dele liv og fælles vision! (...og så vandt Danmark over Norge i både FIFA 13 og Grand Turismo!)

Thomas Wilhelmsen kommer til Danmark til maj, hvor han underviser på Kantoriet. Det blir kjempe bra! :)

/ Arvid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar